Project Push startades av Carolina Gynning med visionen om att sprida motivation till träning och rörelse. Project Push ser träning som ett fysiskt liksom psykiskt välbefinnande och inte som prestation och höga krav.
Vi värnar om olikheter både när det kommer till träningsform tillika kroppsform. Project Push vill pusha alla att nå sina egna mål och uppmana till att alltid utgå ifrån sin egen situation och sina egna förutsättningar.
Som en del av arbetet har vi nu tagit fram träningskläder som passar alla kroppstyper. Fokus har legat på både komfort och på att skapa plagg som stilmässigt håller i längden. Vår första kollektion består av en svart träningsbyxa gjord av 75% RPET (Recycled PET) och 25% Lycra. Samt en collagetröja med tryck i 100% bomull. Båda plaggen kommer i två varianter, en med svart tryck och en med gult tryck.
”Jag tror på systerskap och gemenskap och ser Project Push som en plattform där jag tillsammans med er kan bygga en välkomnande community där alla, oavsett nivå och erfarenhet, kan mötas och motivera varandra till ett hälsosamt liv” - Carolina Gynning